🤑 Indie game store🙌 Free games😂 Fun games😨 Horror games
👷 Game development🎨 Assets📚 Comics
🎉 Sales🎁 Bundles

hello, i could use a little assistance

A topic by izanreltih created Jan 24, 2017 Views: 407 Replies: 9
Viewing posts 1 to 3
(Edited 1 time)

i'm not sure if this is a bug or something else. i just downloaded the game for the 1st time an hour or so ago and nothing i do nor how many times i delete it and re-download it, the skybox or maybe the water is freaking out but it is unplayable for me. (making a video now, one moment)

(Edited 1 time)

https://www.facebook.com/100008041936667/videos/18...

link for vid - warning, was filmed on a potato

The exact same happens to me, i got the game like 3 hours ago, idk how to fix it

yeah, i snooped around and it seems that anyone downloading the game for the 1st time after the update this morning is having this issue

Ok thanks, it fixed itself, uninstalling and reinstalling.

(Edited 2 times)

If this was the problem you fixed Please tell me how exactly did you fix it ?

[img][/img]


what did you uninstalled and re installed ? because there is no installation for the game !

this is exactly my problem and is still doing it. zero idea how to fix it still.

Is Your Graphic Card AMD ? i tried the game with my Intel card ant it worked no problem .. the thing is that my intel is not strong enough so it lags , and that's why i need solution to make it work with the AMD

says "AMD Radeon Graphics / AMD Catalyst Control Center" under what controls it. as far as lag, just struggle into the options and turn the water display settings down all the way and that will fix your lag.

Looks like your Graphic card can't process the shader. Try updating your graphic card or play with the graphic settings.