Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs

penguin55

24
Posts
2
Topics
3
Followers
18
Following
A member registered Jul 01, 2019 · View creator page →

Creator of

Recent community posts

Interesting! I see Marlboro there 

Wah asik nih gamenya! Cuma mungkin ada beberapa yang menurutku masih kurang, terutama untuk kenyamanan bermain game.

  1.  Tidak ada tutorial dan objective jadi bingung mau ngapain
  2.  Tidak ada opsi mematikan Motion Blur, jadi pas main sakit di mata buat device yang bukan high end

Ya mungkin memang wajar sih karena game hasil gamejam, tapi tetep keren sih hasilnya. >.<

Btw, aku nyoba eksploitasi hehehe... Maafkan saya developer wkwkwk

Tower Defense >.<!!! Asik, cuma levelnya susah semua, dan menurutku ada fitur yang harusnya ada tapi tidak diterapkan. Pengembangan selanjutnya bisa ditambahin fitur zoom outnya biar enak handle towernya, karena mesti harus scroll dan kadang salah pencet malah keupgrade tower. Level 3 nya susah, terlalu Overpower musuhnya apalagi tanknya >_< , Tapi bisa kelarin sih XD. Itu penempatan gatot kaca kayak gak pas deh sama karakter yang lain, mage ama goblinnya, jadi random banget jenis musuhnya

Menarik Idenya! Hanya saja menurutku kontrolnya susah buat dimainkan, mungkin karena melihat dari perspektif kamera cctv dengan sudutpandang yang berbeda. Dan mungkin diberi fitur restart atau seperti undo gitu, karena dari sudut pandang cctv kita gak pernah tau mana tembok yang memang buntu atau tidak, saya kesusahan pada level akhir, dan tidak sadar saya mendorong kotak hingga ujung tembok dan tidak bisa diapa-apakan lagi sehingga harus restart game dari awal.

Gamenya keren, suka sama konsepnya. Cuma menurutku ada beberapa yang masih kurang, ya memang sih karena masih produk gamejam, mungkin bisa dibenarkan pada pengembangan selanjutnya. Berikut catatan dariku mengenai kekurangan yang harus ditangani menurutku :

  1.  UI pada saat craft terdapat tanda silang dipojok kanan atas tapi tidak memiliki fungsi
  2.  Pada saat open chest, game tidak dipause jadi terus berjalan. Setelah selesai meliihat chest pelanggan sudah menumpuk
  3.  Tidak ada UI khusus untuk melihat antrian ada apa saja, sehingga kalau numpuk harus meladeni dari yang terlihat paling atas dilayar
  4.  Mungkin kalau diberi parameter waiting dan happines dari pelanggan bisa tuh, kalau kelamaan nunggu pelanggan balik dan berpengaruh pada reputasi.

Thanks for playing the game. :) Glad you like it

Thank you, glad you like it.

Nice gameplay, but there is some bug. I have a controller connected when I play the game it reads 2 inputs, Keyboard and controller. The movement can't make by the keyboard but from the controller, and I can't move the camera around except I use the mouse. So, It's hard to play when we control both mouse and controller. Overall it's good game


Here is my game,  https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784

Let me know how is my game. :D 

Nice game, but I think the mouse sensitivity is slow, can you adding more the sensitivity? Overall it's nice game. I like to be the detective :D

Btw, this is my game. Hope you enjoyed it https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784

I like the mechanic when the player can rewind and stop time, but I think the puzzle is difficult at some level. I get stuck and trapped in the room, and have no idea to solve it.

Play my game too, it's puzzle game. Hope you like it https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784

Wow, I didn't expect that you will implement the theme to go back to the prev version of the game :O . Nice ide....

Here is my game, hope you enjoyed it https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784

Love the vfx, but still hard to play.

Here is my game https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784

I think it's difficult to play because there is no instruction on what can I do when in the game. Overall It's good to play, but the idea of pushing a person is not good, maybe you can change with another, maybe stopping the car with change directly the traffic light. 

Here is my game, hope you like it https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784

I agree with that, the AI's enemy is good. I love it

Nice game, Fun to play this game. But, maybe you can add more features like when the player is rewind, not just the position is back to 4 seconds ago but also the HP is back from that time.

Here is my game https://itch.io/jam/brackeys-4/rate/724784, hope you like it. 

It's so funny.... I do not expect that when pressed F will be directed to that scene. LOL

OMG, the art style really good to look.

Awesome, I love the art style.... 

Here's my team's game: https://bintangfr.itch.io/one-two-three-dang (I'm uploaded with my team's account)

(1 edit)

Hey, I made this game puzzle too with my team, posted on my team's account. Hope you like it. 
https://bintangfr.itch.io/one-two-three-dang

Awesome, I love the mechanic. Fun to play

Hi, NLAigis. Thanks for playing our game, we are glad you enjoyed the game that we made. Sorry for the bug that occurs, we will fix it.

Wah portalnya keren kak,

Can i use this assets for my game? The game that I develops for a competition.