Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs
(-1)

hello Bert,

I have purchaed, downloaded and installed ArcBruTile Pro on ArcGis Pro 2.2. Anything looks fine, the ribbon for arcbrutiles is available.

as soon as I click on any of the icons it fades out and signales unavailability. No other message, no other reaction.

What should I do or what has went wrong?

Thank you.

samples:

Hi Christoph,

I'm trying to reproduce it (on 2.3) but I see only temporary gray buttons after adding a layer. Do you see  dropdown menu's after clicking a button or not?

took a look at the code, could be related to the preview map  images. I'll make a new release this week.

Thank you for this quick response!

I've uploaded ArcBruTile Pro 1.4, can you give it a try?

(2 edits)

Thank you. I have update the add-in to version 1.4 now (de-installation, shut down, installation, started arcgis pro again). This seems to be the same problem as before and I can not detect any changes, as nothing becomes visible clicking the icon: none of the expected sub-windows becomes visible, clicking on the most left icon "i" has the same effect: nothing. Any icon becomes a grey colored one after an extremely short visible spinning wheel, that's it. Afterwards you can not click it again.I have checked light and dark layout. There is no vpn running. I have installed all patches currently available for ArcGIS Pro 2.2. No other add-in is loaded.



I will be able to install ArcGIS Pro Version 2.3 next week and try again.

ok thanks for the report, I'm a bit puzzled what's going on... let's see if it  works better in 2.3 next week.

Dear Bert

Thanks for your investigation in this issue. In the meantime I have installed the Update ArcGIS Pro 2.3 (including patch ArcGIS_Pro_231_167399.msp) and it looks like everything is working as expected, now.

Thank you again, great add in, should become standard in ArcGIS Pro.

Best

Christoph

great!