Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs

Thanks for posting the project! It seems to work okay when I launch it and start a new game without changing anything, so I'm not sure what is going on. I'll play around with it some more to see if I can recreate the new game issue.

Wait...so it works for you? I mean, you see that object that I placed (on the right from the house)? I can't run the game when I add something new, triet with different things, too :( When I delete things (objects) that I placed, it works just fine.

When the game starts, I see a blue object as shown in the GIF, and it gives me a potion when I interact with it.
https://i.imgur.com/LGegjNb.gif

So it's problem with my PC, not your engine, or something? :( Argghhh... I have no luck.

Apologies for the issues! I'm not sure why there would be a difference between PCs in this scenario, especially if the sample game runs okay without making any changes. And you said that there are no errors at all in the external console window when the black screen occurs?

(1 edit)

Totally, no errors on console log. And this is not exactly black screen, there is "loading" icon on the center, but it's loading forever. Also in main menu there is only menu visible, no background render (that bench and windows). Looks like...it can't be rendered? I dunno. Funny is that when I delete that object I placed earlier, everything works again. 

Dear Justin, I wanted to say... It works today. I tried to check it again today to see whats wrong, I did nothing, executed test play, and...it works O_O I have no idea why id did not worked and why works now, but looks like it's my PC fault. Sorry for taking your time!

No worries at all! I'm glad to hear that it's working now. :)