🤑 Indie game store🙌 Free games😂 Fun games😨 Horror games
👷 Game development🎨 Assets📚 Comics
🎉 Sales🎁 Bundles

Mortificator

3
Posts
A member registered 355 days ago

Recent community posts

Replied to s5zone in help me

Sorry for late reply, I was cleaning the laptop because the main problem with the game: the game runs very slow (latency) and the CPU usage jumps to 100%! No other application runs except the usuals that keeps the CPU under 10%. Can you suggest me how setting the game (or something in the laptop) to solve that problem?

I replaced the FX folder with the one downloaded at the link you posted but for now the red halo seems vanished, thanks :)

The link for G29 is not new for me. The problem I found out was the usb input (solved) but now I have another problem: the pedal inputs results similar to G25/G27 and I don't know how exactly the racing wheel works, just because the main issue.


Maybe this screenshots can help:
http://www.hosting.universalsite.org/image-e1-C4A5_57CA473A.png
http://www.hosting.universalsite.org/image-e2-B10B_57CA47DE.png
http://www.hosting.universalsite.org/image-e3-C001_57CA4814.png

Replied to s5zone in help me

Thank you for the quick reply, you're very kind.

My Windows version is 7 Ultimate 32 bit, so it's x86, if I'm right.

I followed your instructions and now the game start but I have other problems:
- the game take few minutes to load the scenario. Is it normal?
- a red halo cover the dashboard area: http://www.hosting.universalsite.org/image-scrrenshot-3D64_57C83DD1.png
- when I try to configure the JoyMapping (I checked " JoyEnabled"), the game recognizes my Logitech G29 but when I press any pedals or turn the steering wheels, nothing happens except that the first time, the calibration of JRotX, JRotY, RGL0 and RGL1 fully moves to left and remains there. If I press buttons like X or R2 the the program recognizes them by "JoyKeys pressed" but +, -, enter and other buttons aren't recognized, not even by "Key inputs".

Replied to s5zone in help me

Hello, I have the same issue plus another one reported in a new ICore RuntimeError window after I click on "ignore" :

Function: CRenderWindow::InitDXGI() At:
Src\CRenderWindow.cpp(480):
Failed With HResult: -2005270527
Desc: No Hooks-> N/A

I downloaded the game through Steam and the main screen run but if I click on "new game" that happens.
I have Directx 11 already installed and my laptop meets much more than minimum requirements.
I found Editor.lua in mgpls folder, I opened it with notepad but no "forced3d10" field exist!

Here the link to the complete file voices: https://www.dropbox.com/s/y6272rupa3gcyie/Editor.lua.txt?dl=0