Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs

okay... thanks to you I can finally get a happy ending for Rama's route :> and its make me giddy xD I need mooooooorrreeee this kind of game aaakkkkk... RAMAAAAAA REKSAAAA MITRAAAA TT_TT if they just ever exist in real world *sigh* or our world was like in the game, that be wonderful... tapi aku gak mau ikut perang =3= maunya hidup bahagia aja wkwkwk, aku bingung gak bisa move on dari Reksa atau Rama xD tau ah wkwkwk... grammar department mah emang dari dulu susah wkwkwk, mesti banyak belajar dan disini aku yang ngomong pake bahasa inggris pake feeling xD and wkwkwk I understand why antagonist character would give their creator a headache if there was a route about them, kinda hard adapting the antagonist to the story biar gak melenceng ceritanya, lol... sungguh ku belum bisa move on dr game ini... bagus banget... sekali lagi makasih udah buat game nya xD *hugs*