Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs

Payment for $5 was written off for $500

A topic by Lottom created Jun 13, 2020 Views: 371 Replies: 9
Viewing posts 1 to 5
(1 edit)

I just bought the Racial Justice & Equality bundle, and filled in 5,00 for amount. I was then sent to the confirmation page where it detailed that I had been billed for 500 dollars. This is a massive chunk of my savings, so I'm kind of panicking. I have already sent an email to customer support. Is there anything else I can do? I paid through my PayPal, which didn't even have $500 on it.

(+1)

I think it's perfectly reasonable to ask for a refund for an unintended amount.

(+1)

Support is bombarded with requests at the moment. At the moment you can just wait and hope it is resolved. 

Moderator(+3)

This happened to a few other people, and it was resolved with priority due to the amount involved. No promises due to the situation of course (as Starriilite pointed out), but I showed this to our admins.

(+2)

Best of luck to you and all your staff. Thank you for your hard work. 

Thank you so much! I understand that I'm not the only one with this problem, so I'll wait it out.

(+1)

Just a possible explanation, but I notice you've used a comma where you've written "5,00" in your post. Perhaps you did that when you were filling the price in? It's a bit of a leap, but am I correct in thinking English isn't your first language?

The reason I ask is because I know a lot of languages use a comma as a decimal point. In English we use a full stop to write the decimal point and commas are used as the separator every thousand in large numbers (i.e. $5,000,000 is five million dollars). 

But that separator has no actual mathematical meaning and is probably ignored by computers, so writing $5,00 is the same as writing $500 rather than $5.00. 

(1 edit) (+2)

Yeah, I'm from the Netherlands. I suspected this was indeed what had gone wrong. I was confused though, since the website itself used commas for me, so I only followed suit. Oh well, it was just a misunderstanding and hopefully it gets resolved soon.

Admin(+1)

Can you tell me what locale your browser is set to (and what browser you’re using), we’re trying to identify this bug so others don’t get caught in it.

Thanks

(1 edit) (+1)

I'm using Google Chrome on mobile, set to the Netherlands. Hopefully this helps.

This topic has been auto-archived and can no longer be posted in because there haven't been any posts in a while.