🤑 Indie game store🙌 Free games😂 Fun games😨 Horror games
👷 Game development🎨 Assets📚 Comics
🎉 Sales🎁 Bundles

My game looks ugly

A topic by Nalfarvi created Dec 18, 2017 Views: 244 Replies: 4
Viewing posts 1 to 4
(Edited 1 time)

See by yourself


log file 

Available Devices: 

{X=0,Y=0,Width=1920,Height=1080}
Creating the window on the Primary Device at 1920x1080
Running α 0.19 as x64
OS = Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
CPU = Intel64 Family 6 Model 142 Stepping 9, GenuineIntel
Graphics Card = Intel(R) HD Graphics 620 | 4.5.0 - Build 22.20.16.4799

Settings: Autosave=True
LOD=True
ChunkLoaderRadius=17
InvertMouse=False
MouseSensibility=1
SSAO=True
HideObjectives=False
ShowTargetedMobs=True
ShowChat=True
ShowMinimap=True
m_Bloom=False
m_DynamicFog=True
m_AntiAliasing=0
MusicVolume=0,4
FXAA=True
SFXVolume=0,4
ShadowQuality=0
VSync=False

Resolution changing was Successful.
Assets loading was Successful.
Sound engine loaded succesfully
Settings loading was Successful
Loading Game Scene...
World Created Successfully!
UI was created Successfully
Player Created Successfully!
Added Generation Queue
Setted up GUI
Created GUI Notification Successfully
Scene loading was Successful.
Supported GLSL version is : 4.50 - Build 22.20.16.4799
Max color samples = 16 Max depth samples = 16
4.5.0 - Build 22.20.16.4799

Developer

This looks really weird, Thanks for reporting. I'll try to reproduce the bug with my intel card.

Any way to make it slightly better yet ?

Developer (Edited 1 time)

I succesfully fixed it in version 0.20, I will release it in a couple of days

Actually, I liked that style :) can't you make that bug a feature? :-D