Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles

Hey again!

I hopefully just fixed this. Download v 0.821D. Then if I did everything correct you could load that same old savegame that you had crash (if you still have it and have not pressed new game after the crash that is).

Hopefully this time the fix works. I finally managed to recreate the bug on my machine and this fix fixed it for me. But it is a pretty weird issue and other spin offs of it could pop up at a later time again.

(3 edits)

Updated the game. Old save crashed instantly after pressing "continue". 

Started a new game. After saving, loading and clicking the "ship" button:

############################################################################################
ERROR in
action number 1
of Create Event
for object o_ship_menu:

Data structure with index does not exist.
at gml_Object_o_ship_menu_Create_0
############################################################################################

I can send you the new save file if you tell me where to find it.

Also, the docking crash happened in that old save I deleted. The same one that had the first error.

That sounds pretty terrible. Hard to see how that can still happen, but apparently it can and I am still missing something.. Thank you for the awesomely quick feedback again!

Save game would be awesomely helpful. The save game is in Users/Username/AppData/Local/Voidship and is called Voidship-Save-082.dat. You can send it to me at milu@cydonian.games or upload it to whatever file site and post the link here.

mega.nz download

(+1)

Hey, I just started, but that problem is also happening with me. I am still on the tutorial but had to go.When I came back I could not proceed because of this error. You should get it by creating a new game, playing the tutorial but quit before you reach the asteroid feild, then when you get to that part of it it should fail. Ill try without quitting to see if I dont get the error. Thanks

Hey!

Sorry for not replying earlier and thank you for the feedback! Which version were you on if you happen to know? We're you on the latest that was downloadable here? 

This bug should be solved already, but you might've happened on a new different case of the same bug. I will take a look.

Thank you!