Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs

Just tried the new version, still has the same problem. I would be more than willing to test a debug build.

Screenshot:

LOG:

[19:18:52]  Available Devices:
[19:18:52]  {X=0,Y=0,Width=1920,Height=1080}
[19:18:52]  Creating the window on the Primary Device at 1920x1080
[19:18:53] [IO] Registered resource handler... (Total = 1)
[19:18:53]  Running α 0.361 as x64
[19:18:53]  Geometry shaders are ENABLED
[19:18:53]  OS = Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
CPU = Intel64 Family 6 Model 158 Stepping 9, GenuineIntel
Graphics Card = NVIDIA Corporation
GeForce GTX 1070/PCIe/SSE2
3.3.0 NVIDIA 398.82

[19:18:53]  Allocating world VRAM
[19:18:54]  GL Error: Texture3D: InvalidValue
[19:18:54]  Allocated 519 MB of VRAM for static rendering.
[19:18:54]  Allocated 85 MB of VRAM for water rendering.
[19:18:54]  Finished building cache.
[19:18:54]  Assets loading was Successful.
[19:18:54]  Generating a pool of sound sources...
[19:18:54]  Generating a pool of sound items...
[19:18:54]  Loading sounds...
[19:18:54]  Sound engine loaded succesfully
[19:18:54] [IO] Registered resource handler... (Total = 2)
[19:18:54]  Settings loading was Successful
[19:18:55]  Finished loading sounds.
[19:18:56]  World Created Successfully!
[19:18:56]  GL Error: Texture3D: InvalidValue
[19:18:57]  Player Created Successfully!
[19:18:57]  Setted up GUI
[19:18:58]  Scene loading was Successful.
[19:18:58]  Supported GLSL version is : 3.30 NVIDIA via Cg compiler
[19:18:58]  3.3.0 NVIDIA 398.82

Here is the debug build, let me know what happens when you try it out.

https://drive.google.com/file/d/1Kh4AG2XTgn19yaxo1SxhoXZzBeh5XaJq/view?usp=shari...

(1 edit)

Same thing happens, I am really sorry for the inconvenience. Here is the log:

[19:18:22]  Available Devices:

[19:18:22]  {X=0,Y=0,Width=1920,Height=1080}
[19:18:22]  Creating the window on the Primary Device at 1920x1080
[19:18:23] [IO] Registered resource handler... (Total = 1)
[19:18:23]  Running α 0.37 as x64
[19:18:23]  Geometry shaders are ENABLED
[19:18:23]  OS = Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
CPU = Intel64 Family 6 Model 158 Stepping 9, GenuineIntel
Graphics Card = NVIDIA Corporation
GeForce GTX 1070/PCIe/SSE2
4.6.0 NVIDIA 398.82

[19:18:23]  Allocating world VRAM
[19:18:23]  Allocated 519 MB of VRAM for static rendering.
[19:18:23]  Allocated 85 MB of VRAM for water rendering.
[19:18:24]  Finished building cache.
[19:18:24]  Assets loading was Successful.
[19:18:25]  Generating a pool of sound sources...
[19:18:25]  Generating a pool of sound items...
[19:18:25]  Loading sounds...
[19:18:25]  Sound engine loaded succesfully
[19:18:25] [IO] Registered resource handler... (Total = 2)
[19:18:25]  Settings loading was Successful
[19:18:26]  Finished loading sounds.
[19:18:26]  World Created Successfully!
[19:18:27]  Player Created Successfully!
[19:18:27]  Setted up GUI
[19:18:28]  Scene loading was Successful.
[19:18:28]  Supported GLSL version is : 4.60 NVIDIA
[19:18:28]  4.6.0 NVIDIA 398.82

Don't worry, as long as you are willing, I'll be here trying to solve the issue. Do you have discord or other chat application?, so we talk faster and I can send you things to test much faster.

Sure, should be Forsing#5320 on discord

just sent you a friend request